peclavus-producten

De verzorgingsproducten van Peclavus staan garant voor meer dan 55 jaar betrouwbaarheid en werkzaamheid. De natuur biedt alles wat nodig is voor een natuurlijke huidverzorging. Onze huid bezit niet alleen veel zintuigen, het heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Doel van de Peclavus-lijn is om dit vermogen te ondersteunen.

Peclavus waarborgt de strenge hygiëne- en kwaliteitscontroles van deze huidvriendelijke producten. Peclavus-producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, zoals vaseline en paraffine, en is ook niet getest op dieren, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Door een strenge hygiëne en kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten gewaarborgd. Peclavus: één merk; vier productlijnen. PODOcare, PODOmed en PODOdiabetic en Kids. De meeste producten van Peclavus zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natrue-Gutesiegel. Dit garandeert: gebruik van natuurlijke en biologische stoffen, milieuvriendelijke verpakking, geen aardolieproducten, geen siliconenderivaten, geen genetisch gemodificeerde stoffen en niet op dieren getest.

Een greep uit de Peclavus producten:

peclavus

PODOcare Voetcrème Goudsbloem
Dit is een doeltreffend en direct hulpmiddel bij een ruwe huid en druk- en schuurplekken. Biologisch goudsbloemextract beschermt, is kalmerend en regenererend zelfs bij zeer gevoelige huid. De combinatie met hoogwaardige avocado- en duindoornvruchtvleesolie maakt ruwe voeten zacht en soepel. Geschikt voor alle huidtypes.

PODOcare Voetcrème Vettend,
De Peclavus Voetcrème Vettend maakt zeer droge voeten met kloofjes weer zacht. Intensief verzorgende bijenwas en antibacteriële complex van werkzame stoffen van menthol en kamfer vormen een solide bescherming barrière en laten een soepeler huidbeeld achter. Al decennialang beproefd en in de praktijk getest. Zonder paraffineoliën.

peclavus

PODOdiabetic Voetcrème Urea,
PODOdiabetic voet crème Urea is het langdurige directe hulpmiddel bij zeer droge huid. Een vochtregulerende crème met 10% ureum en algenextract, in de diepte werkend en vochtbindend. Waardevolle avocado-olie ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, natuurlijke duindoornvruchtvleesolie stimuleert de celregeneratie. Ideaal geschikt bij voeten van diabetici en neurodermitis. Huidverdraagzaamheid is klinisch getest.

PODOdiabetic Voetspray Zilver
Deze verfrissende voetspray beschermt gevoelige voeten tegen schadelijke bacteriën en een onaangename voetgeur. Daarvoor zorgt zeer effectief Micro Zilver BG en deoriserende, antiseptische salieolie. Glycerine reguleert aanvullend de vochtigheid en de huid en draagt bij tot een verfijnd huidbeeld. Klinisch getest.

peclavus

PODOmed AntiMYX Voetcrème
De Peclavus PODOmed AntiMYX voet crème kalmeert bij jeukirritaties en werkt verkoelend en ontspannend – zeer geschikt bij huidmycose. Het zeer effectieve enzym papaïne van de papayavrucht ontplooit daarbij zijn enorme werkingsbreedte. Bisabol ondersteunt de schimmel remmende werking van de snel intrekkende crème. Het huidbeeld wordt elastischer, vocht gereguleerd, maar niet te veel gevet. De Peclavus PODOmed Protectorstift is geschikt als begeleidende nagelverzorging.

PODOmed Peclavus nagelversteviger.
Effectief bij brokkelige nagels. Verbeterd de nagelstructuur. Oneffenheden worden opgevuld. Voorkomt inscheuren van de nagel. De nagel wordt weer elasticiteit en gezond.

Bepanthen zalf
Beschermt en verzorgt. Ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Ideaal voor het behandelen van kloven.

Dadi Oil
Dadi Oil Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels. Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen, namelijk Avocado, Olijf en Jojoba. Ook is er Naturlijke Vitamine E toegevoegd, een krachtige anti-oxident, waardoor het ook nog eens heerlijk ruikt. Ook te gebruiken bij wondjes en eczeem.

Dit is een greep uit onze producten. Voor meer advies sta ik u graag te woord.