Oncologische voet 

Als oncologisch voetzorgverlener ben ik bewust van de ziekte kanker en de behandelingen ervan. Hierdoor kan ik veilig en doelmatig een behandelingstraject inzetten in overeenstemming en met toestemming van de behandelend specialist, oncologisch verpleegkundige of huisarts.

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. Het kan zijn dat de behandeling door de ziektekostenverzekering vergoed wordt.

Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels. Het kan zijn dat de behandeling door u ziektekostenverzekering gedekt wordt.

Mycose behandeling (schimmelnagels)

Een perfecte combinatie, schimmelnagels behandelen en tegelijkertijd toch mooie nagels hebben. De resultaten zijn goed. Medicatie via de huisarts is vaak belastend voor de gezondheid en deze mycose behandeling biedt een goed alternatief.

Orthesiologie
Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek
Deze techniek gebruik ik om bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet direct verlichting te bieden.

Nagelbeugeltechniek
Met behulp van Ross Fraser techniek of de Goldstadt- spange maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren bij ingroeiende nagels.
alt alt

Nagelreparatie

Nagels die gespleten of ingescheurd zijn, of als er een stukje uit een nagel is kan dat gerepareerd worden met behulp van gel.

Gel polish

Met Gel Polish heeft u prachtig gelakte en tevens verstevigde nagels . Gel Polish is een combinatie van nagellak en gel. De gel polish hard uit in een led-lamp, de toplaag zorgt voor een absolute hoogglanzende krasvrije toplaag die wekenlang blijft zitten. Wat ook prettig is aan gel polish...U kunt met droge prachtige nagels de praktijk uit. Geen gedoe met stoten en beschadiging. Gel polish is in vele kleuren verkrijgbaar.

Wilde pedique

Wilde pedique is een gel die met een ledlamp wordt uitgehard. Deze gel biedt de mogelijkheid om nagels iets te verlengen. Met french pedicure heeft u prachtige glanzende nagels met een natuurlijke uitstraling. 

benen harsen