voeten gelnagels

Teennagelcorrectie met sculptergel van NCM is een techniek waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.


Wat verstaan wij onder "Moderne Teennagelcorrectie"? Met  sculpturegel van NCM kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze het is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Er zal  in functie van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, gestreeft worden om een zo natuurlijk mogelijke teennagelcorrectie te realiseren. 

Sculpturegel van NCM & Mycosenagels
NCM sculpturegel,een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze sculpture gel bevat een wetenschappelijk getest anti-mycotische component . Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat een kiemdodende werking heeft. Te gebruiken met de speciaal ontwikkelde  tinctuur, vraag uw pedicure voor meer informatie hierover.

WILDE-PEDIQUE plus & French Pedicure
WILDE-PEDIQUE plus is  een gel die eveneens anti-mycotisch is. Deze wordt gebruikt voor kleine nagelreparaties  en kan gecombineerd worden met alle modern laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy "French" is bijzonder geslaagd. Om dit effect te verkrijgen wordt WILDE-PEDIQUE Pink aangewend in combinatie met FM Pearl White of met één van de andere Colour Gels aan de nagelrand. Altijd en overal mooi verzorgde voeten!

WILDE-PEDIQUE plus & Nabehandeling
Het spreekt vanzelf dat de WILDE-PEDIQUE plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. In normale omstandigheden zal dit na verloop van circa 10 maanden het geval zijn. Daarom dient WILDE-PEDIQUE plus regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een afspraak . "Beter voorkomen dan genezen" geldt natuurlijk voor iedereen. 

wildepedique