Vanaf nu is het ook mogelijk om te genieten van de overheerlijke voetreflex ontspanningsmassage.

In alle drukte en stress wat het leven met zich meebrengt is rust en ontspanning iets wat het lichaam weer in balans kan brengen.

Voetreflex ontspanningsmassage is een voetmassage die is gericht om blokkades in het lichaam op te heffen. Door de lichte druk worden blokkades opgeheven, afvalstoffen vrij gemaakt, en voedingsstoffen kunnen weer opgenomen worden. Als wij onze voeten bekijken kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd op onze voeten zien. Voeten zijn een spiegel van ons lichaam.

Door stress raakt ons lichaam steeds verder uit balans. Iedereen kent het wel. Maar veel mensen weten niet wat dit met ons lichaam doet. Als stress langer dan 6 weken duurt kan ons lichaam de stressreactie niet meer op de normale wijzen beeindigen. Daardoor blijven de cortisolspiegels langdurig hoog, ook al is de stress verdwenen. Dan ontstaat er echte schade in het lichaam.  Voorkom ernstige klachten door stress te verminderen. Voetreflex ontspanningsmassage kan u daar  goed in ondersteunen om het lichaam weer  in balans te krijgen. Het kan zijn dat u zich eerst na de ontspanningsmassage heel erg moe voelt. Zo worden mensen zich voor het eerst bewust hoeveel vermoeidheid er in hun lichaam zit. Dit is een goede reactie. De vermoeidheid verdwijnt vanzelf en hun gaan zich energieker en vitaler voelen.